brasil cacau

A Brasil Cacau kezelés göndör, hullámos vagy nehezen kezelhető hajra ajánlott a tökéletesen egyenes haj érdekében.

Cadiven cég Brasil Cacau Keratinos kezelése 2006-ban indult hódító útjára és azóta, több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket.

A Cadiveu úttörő szerepet játszott a vegyi anyagok nélküli hajkiegyenesítő kezelések létrehozásában. Használd a Brasil Keratint, hogy visszanyerd hajad egészségét és ezáltal hihetetlenül sima és ragyogó fényű lesz a hajad!

A Brasil Cacau Keratin egy hőre aktiválódó hajszerkezet-újraépítő kezelés, mely minden hajtípusra alkalmazható, hogy a haj sima és egyenes legyen 3 hónapig.

Aktív összetevői: keratin, kakaó, ecetsav (feladata a savas ph 2,8 létrehozása). A savas ph a Brasil Cacau Keratinban és a simítóvas hője felelős a formula aktív összetevőinek fixálásáért a hajban. A balzsam lezárja a kutikulát, így a tökéletesen sima felszín visszaveri a fényt, és a haj ragyog. A kezelés eredményességéhez tartozik a savas ph, mely a haj külső felszínén, a kutikulában hat. Éppen ezért a haj belső szerkezete nem módosítja.

A kezelés 3 lépésből áll:

1. Anti-Residue Sampon: A lúgos ph (9.0) segítségével nyitja meg a kutikulát, hogy az aktív összetevők könnyebben behatoljanak.

2. Brasilian Thermal Reconstruction: A savas ph (2.8) elősegíti az intenzív egyenesítést és ezt az ecetsav fixálja. A keratin és a kakaó megerősíti és egészségessé teszi a hajat.

3. Deep Conditoning Mask: Visszaállítja a haj normális ph (4.5) egyensúlyát, ez biztosítja a haj egészségét és fényét, amely hosszan megmarad a kezelés eredményeképp.