Rólunk

Fodrász Baja
Dalma Diána üzletvezető, mesterfodrász

1997-ben végeztem kereskedelmi és marketing szakon, mellyel érettségit és technikusi végzettséget szereztem. Ezután fordultam a szépségipar felé, 1999-ben váltam fodrásszá. Saját vállalkozásom közvetlenül a szakmunkás bizonyítvány megszerzése után indítottam. 6 év székbérlés után, 2005-ben nyitottam meg első szalonom Magic Hair Studió néven. 2009-ben mestervizsgát tettem. Nagyon fontosnak tartom – mivel a mi szakmánk „divatszakma” – a folyamatos megújulást, a rendszeres továbbképzéseket, a változó világunkkal való lépéstartást. 2013 februárjában saját üzlethelyiségben, megújult környezetben, de a megszokott minőségben nyitottam meg új szalonomat Baja belvárosában, Trend Szépségszalon névvel. Jelenleg ennek a szalonnak a menedzserlésével és némi fodrászkodással foglalkozom. 

 

Fodrász Baja
Kilyén Barbara mesterfodrász

A fodrász szakma villámcsapásként csöppent az életembe, szinte azonnal kellett döntenem, de most már tudom, jól választottam. 2011 őszén kezdtem el a fodrász iskolát, hogy kitanuljam ezt a gyönyörű és kihívásokkal teli divatszakmát. 2013-ban lett meg a képesítésem, majd évekig Dalma Diána mesterfodrász mellett mint technikus, tanultam, fejlesztgettem a tudásom. Mai napig egy csapatként tevékenykedünk. Számomra a fodrászat szerelem, ahol teljes mértékben kiélhetem a kreativitásomat. A változatossága miatt itt nincs megállás, folyamatosan fejlődnöm kell, képeznem kell magamat, amit örömmel meg is teszek. 7 év szakmai tapasztalat után, 2019 év végén letettem a mestervizsgát. A szakmám a hobbim is, egy pillanatát sem élem meg munkaként. Jelenleg aktívan tevékenykedem fodrászként a szalonban.

Fodrász Baja
Madarász Emese fodrász

Az érettségi után sokat gondolkodtam azon, hogy mit is kezdjek magammal. Végül életem legjobb döntését hoztam meg azzal, hogy beiratkoztam a fodrász iskolába. Sok jót hallottam a Trend Szépségszalon csapatáról, ezért mindenféleképpen itt szerettem volna elvégezni a gyakorlati időszakomat. 2019 májusában kaptam meg a fodrász képesítésemet és itt nincs megállás. Dalma Diána mesterfodrász, aki a Trend Szépségszalon tulajdonosa felajánlotta, hogy erősítsem csapatát. Azért is fogadtam el Diának az ajánlatát, mert a gyakorlati időszakom alatt rájöttem arra, hogy ez a munkahely számomra különleges lehetőségeket kínál, és itt olyan szinten tovább tudom fejleszteni magam, hogy egy napon, belőlem is mesterfodrász váljék. Jelenleg főként technikusként dolgozom a lányok keze alá, de már vállalok saját vendégeket is.

Trend Szépségszalon Baja
Szépségszalon Baja
Kormos Kenéz Roberta manikűr, pedikűr, műköröm

2010-ben közgazdászként végeztem. Fiatalkori álmom volt a műkörömépítés, így még a főiskolai évek alatt, szintén 2010-ben, kitanultam a szakma fortélyait. A munkám mellett a hobbimnak éltem és idővel az iroda rovására vált ez a szerelem. A tanfolyam kéz- lábápoló és műkörömépítés néven indult, így nem csak a szépítés, hanem a manikűr-pedikűr minden csínnyát-bínnyát elsajátítottam. Majd bővítettem szolgáltatásaimat egy talpmasszázs tanfolyamon. Nagyon nagy öröm számomra, hogy pedikűrösként is nap mint nap megkönnyebbülést nyújthatok vendégeim számára. Szeretem a munkámat, mert kiélhetem a bennem rejlő ösztönt, az alkotást! Ha egy szép és ápolt kezet vagy lábat szeretnél, vagy csak egy szuper talpmasszázsra vágysz,  keress fel a Trend Szépségszalonban.

Farkas Judit kozmetikus, szempilla stylist, sminkes

Már iskolás korom óta foglalkoztatott a szépségápolás, sminkelés, így érettségi után a kozmetikus szakmát választottam. 2013-ban végeztem kozmetikusként, azóta elhivatottan végzem a ,,munkámat” és élvezem ennek a szakmának minden szépségét. A mai napig hálás vagyok a kozmetikus oktatómnak, aki megtanított a szakma nagyon fontos alappilléreire, és arra is, hogy mi az a munka iránti alázat. 2012-ben a tanulói évek alatt ismerkedtem meg a szempillaépítés fortélyaival, később pedig több tanfolyamon is bővítettem tudásomat. Boldog vagyok, hogy azt csinálhatom nap, mint nap amit szeretek. Egy bölcs filozófus azt mondta, hogy ,,Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni és soha életedben nem kell dolgoznod.” Úgy érzem én ilyet választottam. Mindig törekszem arra, hogy a vendégeim számára tiszta, kellemes és nyugodt környezetet teremtsek.

Trend Szépségszalon Baja
0 +
Év tapasztalat
0 +
Különböző szolgáltatások
0 +
Munkatárs
0 +
Négyzetméteren