Szépítő kezelések

kozmetikai kezelések, Baja kozmetika

Ultrahangos hatóanyagbevitel:
Az ultrahangos kozmetikai kezelés bármely bőrtípus esetén, a legmegfelelőbb hatóanyaggal történik. A kezelés előnye, hogy az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ahová képesek bejutni a kezelés során célzottan használt hatóanyagok, zsírban oldódó vitaminok, a bőr számára fontos zsírok. A bőr hatására hidratált, vitalizált lesz.
A bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyagok elérik az új bőrsejteket és a hatást később is, valamint hosszú távon fejti ki. Az ultrahangos kezelés eredményeképp a bőr frissebb, fiatalosabb lesz. Hatása a ráncos bőrre jótékony, a kialakuló ráncok képződését lassítja. A bőr nedvességét kozmetikai úton pótolni lehet, hogy a bőr ismét friss és üde legyen.

Solanie Mezopeptid kezelés:
A Solanie legújabb bőrápoló sorozata a bőr számára létfontosságú peptidek változatos hatásait kombinálja a kozmetikai kezelések csúcsát jelentő mezoterápiás hatásmechanizmussal. Mindezt 3 egyszerű lépésben a bőr átjárhatóságának fokozásától, a bőrtípusnak megfelelő célzott bőrápoló és bőrfiatalító hatáson keresztül a teljes mezoterápiás élményt biztosító aktiválásig.
A sorozat tűnélküli mezoterápiás elixírjei egy egyedülálló 3 peptidből álló szuperkomplexre épül, mellyel a különféle bőrtípusoknak megfelelő hatékony ápolás mellett az esztétikai kezelések során alkalmazott kollagén injekciók simító, bőrtömörség javító és feszesítő hatását érheted el.

Ultrahangos ránctalanítás masszázsal és pakolással egybekötve. 

Növényi őssejtes ránctalanító kezelés: Argán őssejttel és Szőlő őssejttel
Erővel és vitalitással töltik fel a bőröd termeléséért felelős sejtjeit, megfiatalítva ezzel a bőrképet. Aktiválják a rugalmasságért felelős rostok termelését segítve ezzel kontúrvonalak feszességének visszaállítását.
Feszesebb kontúrvonalú, puha, bársonyos tapintású lesz a bőr.
A NatureCells Hydragenesis szőlő növényi őssejt kivonat, mely a magas antioxidáns hatást ötvözi a növényi őssejtek sejtmegújító képességével. Védi a hám és bőr őssejteket a külső környezeti hatásoktól, fokozza azok immunitását, ugyanakkor katalizálóan hat a bőrmegújító folyamatokra.

kozmetikai kezelések, Baja kozmetika
kozmetikai kezelések, Baja kozmetika