Melegollós hajvágás

Melegollós hajvágás: a hajvágás Jaguár TC-vel teljesen új értelmet nyer. A TC (ThermoCut-System) azt jelenti, hogy az olló éle melegítve van. Így a vágással a hajvégeket lezárja és a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvességek belül maradnak, amely elősegíti a haj természetes regenerálódását. Azonnali hatás még szebb haj!

Már az első wellness vágás után elégedett leszel, mert hajad egész szerkezete egészségesebb lesz.

Azonnal látni és érezni fogod
• hajad erősebb lett,
• szebb lett a fénye,
• ruganyosabb, elasztikusabb lett,
• sokkal könnyebben tudod gondozni,
• a vágás után aktiválódik hajad önregeneráló képessége.

A töredezett hajvégek eltűnnek
A wellness vágás lezárja a hajvégeket és a lezárt haj nem töredezik tovább. A rendszeres wellness vágással kezelt haj teljesen egészséges és épp lesz.

Kényeztesd hajadat, vágasd welness-módon!

Természetes regeneráció: wellness
Olyan korban élünk amelyet eláraszt a stressz és mindannyian egyre jobban megnyugvásra és pihenésre vágyunk. Azt szeretnénk, hogy tele legyünk energiával és jól érezzük magunkat. Ezt a jogos igényünket egy szóval foglalhatjuk össze: Wellness!

Fodrászod a hajvágást wellness kezeléssé alakíthatja.
Ha a hajadat a Jaguar TC-vel (ThermoCut-System) vágatod le a hajvágás teljesen új értelmet nyer. A „TC” azt jelenti, hogy az olló éle – amivel fodrászod a hajadat vágja – melegítve van. Így a vágással a hajvégeket lezárja és a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvességek belül maradnak, amely elősegíti a haj természetes regenerálódását.
Wellness – a haj hatékony és természetes védelme a környezeti hatásoktól!

Lezárt hajvégek, természetesség megóvása
– Lezáratlan haj
A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét.
– Lezárt hajvégek a Jaguár ThermoCut-System alkalmazásával
A wellness hajvágási mód a legnagyobb mértékben állítja vissza a haj eredeti állapotát azzal, hogy a hajvégeket lezárja.

Hatékony lezárása bármilyen hajtípusnak
A JAGUAR TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni, akár vastag, normál, vagy vékony szálú; rövid, vagy hosszú hajról legyen szó.

Férfiak is nyugodtan kipróbálhatják, garantált, hogy meg fognak lepődni az eredményen.