hajkiegyenesítés

Tartós hajkiegyenesítés:

Ezelőtt pár évvel a hajak hullámosítása volt a fő cél, de napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozott a természetes hullámok tartós kiegyenesítésére.
Hajvasalóval eddig is könnyen és gyorsan, akár saját magunknak is, ki tudtuk egyenesíteni göndörödő fürtjeinket, de sajnos ez hosszú távon hajunk fénytelenné, töredezetté válásához vezetett. Ennek elkerülése érdekében alkották meg a Wella cég vegyészei a Wellastraight termékcsaládot. 

Ez a vegyi hajkiegyenesítő nemcsak tartósan (akár fél éven át), de hajunk természetes szépségét megőrizve és ápolva egyenesíti ki hajunkat.

Az eljárás kissé hosszadalmas (2-4 órát vesz igénybe), de érdemes időt szánni rá, mert hajunk hálás lesz érte. A kezelés alatt 3 féle terméket kell a hajra helyeznünk és a hatóidők eltelte után egy teljesen új hajjal találjuk szembe magunkat.
A nem túl makacs hullámokat akár 1 kezeléssel „szög” egyenessé tudjuk tenni, a nagyon erős „csigás” hullámokat lágyítani tudjuk vele, adott esetben az eljárás többször ismételhető. Szőkített hajra nem ajánlott. A lenövés teljesen észrevétlen, mert a haj növésével fokozatosan mosódik ki, ha valaki nem készítteti el rendszeresen, akkor mire a tő göndörödni kezdene, a hajvégeken is megjelennek a hullámok. Ha valaki rendszeresen egyenesíttet, akkor a tőegyenesítés alkalmával felfrissítjük a hajvégeket is.